« We Art Together
Konst föder konst

Skaffa kreativa LED-skyltar!

Du har säkert sett liknande skyltar som syns på mycket långt håll och talar om för alla både vad som kan erbjudas och att dessa företag finns på denna plats - bra och nödvändigt för den som har ett företag. Tänk om det var du som hade detta företag? Varför inte skaffa en sådan skylt så att ditt företag kan lysas upp på detta sätt? Marknadsföring och reklam är de viktigaste bitarna för att kunder ska hitta till ditt företag och för nya ska känna till om att det finns.

Skillnaden mellan vanliga skyltar och LED-skyltar

En vanlig skylt som inte har någon belysning syns bara dagtid. Dessutom kan den upplevas som en "stum" skylt. Så snabbt mörkret har fallit kommer skylten inte att synas. En vanlig skylt syns bara halva den tiden du behöver och kanske vill att skylten ska tala om var du finns och vad du erbjuder. LED-skyltar, skyltar med energisnålt ljus och fungerar dygnet runt. En ljuspunkt i mörkret drar blickarna till sig, vilket är precis det du vill uppnå med skylten som gör reklam för ditt företag.

Rix Reklam gör LED-skyltar

Det företag som tillverkar dessa LED-skyltar heter Rix Reklam och finns i Göteborg. De har lång erfarenhet av tillverkning av LED-skyltar och vet mycket väl hur skylten fungerar, hur viktig förmedlare den är av ditt företags värden och idéer. OM du så vill, har de även grafiker och konstruktörer som kan hjälpa dig med formgivning och vilken teknik som behövs för att du ska bli nöjd.

28 Aug 2017