« We Art Together
Konst föder konst

Skydda din inspiration

Allt som oftast tar jag bilder på det som jag senare vill måla antingen i akvarell eller i olja. Det är ju inte alltid som man har tiden att ställa sig med staffliet på berget, vid stranden eller i skogen när man ser en vy som man faktiskt vill måla av. Då plockar jag fram min mobil och skjuter raskt av en kamerabild. Sedan tar man bara fram bilden hemma, då jag har tid, och målar av det jag sett vid något tidigare tillfälle. Det innebär att jag har massor med vackra vyer i mobilen som jag vill måla av.

Måste skydda mobilen

Jag inser att jag måste skydda min mobil bättre än vad jag har gjort hittills, eftersom alla mina kommande målningar finns i den. Häromdagen tappade jag den i vattnet, vilket skulle ha varit förödande om jag inte varit snabb nog och fiskat upp den. Tänk om jag hade varit i båten och tappat den i havet, jag vågar knappt tänka tanken. Så nu blir det att kolla in mobilskal som hjälper att skydda den. Hittills har jag hittat de billigaste mobilskydden på skalsidan.se. Där finns de i särklass billigaste mobilfodralen. De har ett stort sortiment, fri frakt och olika betalsätt; faktura, del betalning, kreditkort eller via ens bank.

Sommaren perfekt för kreativitet

Semester och ledighet är perfekt för att ägna sig åt målande. Jag har hur mycket tid som helst och kan leva konstnärsliv och måla hela dagarna. Det ska bli så bra, framför allt som jag i år faktiskt har en utställning att måla till. Vi är några amatörkonstnärer som ska ha en gemensam utställning. Och jag hoppas att jag ska få sälja några tavlor, inte för att det inbringar särskilt mycket, men det är alltid roligt om man får uppskattning för sitt måleri. Kanske du också ska måla i sommar? Samla inspiration, och ta bilder du med med din kamera!

23 Jul 2017