« We Art Together
Konst föder konst

2023 är vattenkaninens år

Inom kinesisk astrologi är 2023 vattenkaninens år, även känt som den svarta kaninens år. Förutom den 12-åriga cykeln av djur i den kinesiska zodiaken, är varje djur associerat med ett av fem element (trä, eld, jord, metall och vatten), som är associerade med sin egen "livskraft" eller "chi" " och motsvarande tur och förmögenhet. Kaninen är symbolen för livslängd, fred och välstånd i kinesisk kultur, så 2023 förutspås bli ett år av hopp.

Kaninen 2023 faller under träelementet, med vatten som komplement. Eftersom vatten hjälper trä (träd) att växa kommer 2023 att bli ett starkt vedår. Detta är alltså ett bra år för personer med trä i stjärntecknet. Du kan ställa ett kinesiskt horoskop om du vill. Det för att ta reda på ditt element och ditt djur. 

Vad kommer vattenkaninens år att ge?

Enligt kinesisk astrologi symboliserar kaninen tålamod och tur. 2023 kommer att ge egenskaper som kan ha saknats under det föregående året, såsom fred och framgång. Vi förväntar oss att det här året kommer att bli mindre dramatiskt eller tumultartat än Tigerns sista år.

Under kaninens år kommer vi att se ett positivt inflytande på människor som är impulsiva eller orealistiska, eftersom de blir mer rättvisa och praktiska. Det är därför en utmärkt tid att fatta avgörande beslut och noggrant tänka igenom dina alternativ innan för att ha den bästa chansen att nå dina mål och förverkliga dina planer.

Kaninens år kommer att bli en gynnsam tid för de flesta stjärntecken. Vi kan förvänta oss framgång i kärlek och karriärutveckling, utan några betydande hälsoproblem. Dessutom kommer ekonomisk framgång att bli lättare att uppnå i år.

Kaninens år ger fred, harmoni och lugn till det nya året. Vi ser fram emot det kommande året!

5 Apr 2023