« We Art Together
Konst föder konst

Är det en konst att städa?

Är det verkligen en konst att städa? Antagligen lär du få olika svar, beroende vem du frågar. Jag frågade det av en tjej som var VD för ett städbolag. Hon var från Gällivare, och egentligen ingenjör, men hade fått barn när hon var ung och var tvungen att försörja sig och jäntan sin. Så hon började städa och stannade kvar eftersom hon trivdes. Sedan blev hon VD för städföretaget. Så kan det också gå.

Alla kan inte städa

I alla fall, menade hon att det inte alls är så att alla kan städa. Tvärtom. När hon anställde någon ny, brukade hon göra hembesök hos dem, helt överraskande, så man inte skulle hinna städa undan innna hon kom. När hon kom hem till dem hon anställde, kunde hon lätt se om de kunde städa eller inte. Vissa hade det oerhört rörigt hemma, andra var rena rama pedanter. Gissa om hon anställde pedanterna? Så, skulle du fråga henne om det är en konst att städa skulle hon definitivt svara ja på den frågan. Visst är det en konst att städa! Framför allt om det kommer till flyttstädning. Det är inte alla som kan det. En som kan, är Flyttstädning i Uppsala.

Anlita flyttstädning så blir alla nöjda

Behöver du flyttstädning i Uppsala, eller flyttstädning i Eskilstuna? Det bästa är att anlita professionella städare som kan allt om flyttstädning. Då hjälper de till med:

Putsning av fönster, fönsterkarmar och fönsterbrädor, avtorkning av garderober, skåp och lådor, golv, socklar, lister, dörrar och dörrkarmar, element, klädkammare, elskåp, vägguttag och strömbrytare, ventil och trösklar. Rengöring av spis, ugn, värmeskåp och galler, kyl- och frysskåp, köksfläkt, arbetsbänkar och diskbänk och diskmaskin. Avtorkning av köksskåp, lådor, luckor och snickerier i köket. I badrumemt görs det rent Rav kakel och klinker, väggar, toalettstol och tvättställ, badkar, fast belysning, golv, socklar, lister och dörrpartier. Avtorkning av badrumsskåp samt putsning av speglar, bidé, rör, tvättmaskin/torktumlare och ventil i badrummet.

4 Dec 2017