« We Art Together
Konst föder konst

När du ska konferensa

Har man ett företag, och kanske behov av att konferera med en eller flera finns det bra konferensbord som kan möta lite olika behov. Vid många konferenser behöver man tillgång till dator, och stor skärm eller en projektor. I så fall kan man behöva många kablar som kan vara i vägen vid, eller runt om konferensbordet.

Skaffa slitstarka konferensbord

Adhop.no kan du välja mellan olika stora, små, slitstarka konferensbord. Du kan välja mellan fyrkantiga, avlånga, runda och ovala konferensbord men tillhörande stolar. Där kan du även få inspiration till inredning av ditt kontor. Har du inte redan inrett det kan personalen på Adshop hjälpa till med inredning, och då kan du välja möbler i deras stora sortiment av kontorsmöbler.

Personalen behöver avkoppling också

Det är viktigt på ett kontor att personalen kan få vilorum, avkoppling, matsal och mötesrum. För alla dessa olika behov finns det möjligheter att välja möbler från Adshop.no. Adshop.no är en norsk filial av av A.D. Shop AB, som tillverkar och säljer kontorsmöbler och inredning till kontor. De har showroom i Halmstad, men levererar kontorsmöbler till hela Norden. De vill vara en leverantör som levererar produkter av högsta kvalitet och inom den tidsram som du sätter.

11 Sep 2017