« We Art Together
Konst föder konst

Om du behöver byggskylt

När det byggs, grävs och sprängs på allmänna platser påverkar det dem som bor nära bygget, eller dem som arbetar nära, eller passerar byggarbetsplatsen. Då är det bra med information om vad som händer, varför platsen har blivit en byggarbetsplats och vad som ska komma. När kommunen bygger brukar en hel del information gå ut till kommunens innevånare, vilket underlättar för alla som berörs av bygget. Har man information är det lättare att ha överseende med oljudet, eller konsekvenserna av böket kring en byggarbetsplats.

Vikten av information

Är det ett företag som bygger är det lika viktigt med information om vad som pågår för att människor som berörs av oljudet och böket kring byggarbetsplatsen ska ha överseende med det som pågår. Dessutom är det ett gyllene tillfälle – det vet så gott som alla företag – att göra reklam för det egna företaget. Ju större skylt desto bättre. Det förbereder dina kommande kunder om vad de kan förvänta sig av dig som företag. Behöver du just sådana byggskyltar är Beweholt reklam företaget för dig. De tillverkar byggskyltar från din idé och kan leverera allt från ställning till skylt, layout, design och text – allt det du behöver för att synas på byggarbetsplatsen.

Kreativ text

Det kan vara svårt att uttrycka det man vill, då kan det vara tryggt att ha en reklambyrå som man kan lita på. Beweholt reklam har funnits i mer än 50 år. De har en bred erfarenhet av just byggskyltar. De erbjuder layout, print och montage. Varför inte anlita en så erfaren reklambyrå?

11 Sep 2017