« We Art Together
Konst föder konst

Sprida sitt budskap

Ett sätt att nå ut med sitt budskap, om det så handlar om ens företagsnamn eller något annat, är att printa det på kläder och prylar som man sedan delar ut eller säljer till folk. Denna typ av varor kallas profilvaror och det finns flera olika företag som specialiserat sig på att framställa dem. I regel har de ett grundsortiment av populära kläder och prylar - allt från pikétröjor och varselkläder till hörlurar och bläckpennor - som de trycker det budskap som beställaren önskar sig innan leverans.

Reklam som uppskattas

Bravo Sport & Profil är ett av dessa profilföretag och deras sortiment är stort. Jag har planer på att lansera en webbsajt om konst och vill hitta bra sätt att marknadsföra den även utanför nätet, så att säga, och då kan ju denna typ av profilvaror kanske vara ett trevligt sätt.

Förutom ren reklam kan man beställa företagsgåvor här och grejerna är faktiskt både snygga och användbara. Gone are the days när profilvaror var av tveksam kvalitet och stil - här finns grejer man vill använda! Många av deras kläder är t ex kläder som jag själv skulle bära utan minsta tvekan. Man kan ju göra meddelandet lagom diskret så att det inte känns störande.

Det jag undrar är väl hur flexibla de är med vad som kan tryckas på deras grejer. Kan man trycka upp egna bilder, t ex konstmotiv? Eller är det bara text som gäller? Jag ämnar höra av mig till dem för mer ingående detaljer.

5 Oct 2018